Hotswingers petreceri

Art 1. Accesand acest site si orice link/fisier care apare in interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Acesti termeni de folosire pot fi modificati fara o notificare prealabila. Este datoria dvs. sa ii verificati periodic si daca nu sunteti de acord sa va retrageti de pe acest site. Prezenta dvs. pe site reprezenta acordul si dorinta dvs. de a respecta acesti termeni de folosire, precum si indicatiile Administratorilor / Proprietarului siteului.

Art 2. HotSwingers.org nu este angajatorul utilizatorilor care au conturi / profile pe acest site. HotSwingers.org nu poate fi facut in nici un mod responsabil pentru orice prejudiu care poate aparea prin utilizarea acestui site. Este datoria dvs. in calitate de utilizatori ai acestui site sa va protejati,si sa respectati Administratorii si Proprietarul siteului

Art 3. Sunteti de acord sa nu afisati sau transmiteti catre HotSwingers.org.ro nici un material care violeaza un patent, o marca inregistrata, un drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti. Sundeti de acord sa incarcati pe HotSwingers.org numai fotografii / filme care va apartin, in caz contrar profilul dvs. se poate sterge fara notificare. parti.

Art 4. Declar pe propria raspundere ca am cel putin 18 ani si nu sunt ofensat(a) de informatiile / pozele / filmele afisate pe acest site, incluzand cele cu caracter de nuditate. Accesul minorilor pe acest site este INTERZIS.

Art 5. Nu se permite crearea de mai multe conturi/profile de catre aceeasi persoana/cuplu. Nu se permite crearea unui alt cont decat cel cu care v-ati inregistrat, chiar daca el este real si corespunde uneia din persoanele existente intr-un alt cont dar sub o categorie diferita (ex: un cont care s-a inregistrat ca fiind cuplu, nu mai poate face un alt cont in care sa apara partea feminina sau masculina din acel cuplu chiar daca specifica ca este jumatatea feminina respectiv masculina al acelui cont de cuplu). In acest caz, Administratorii site-ului au dreptul si chiar obligatia sa stearga conturile duplicate, nerestituind punctele pierdute prin stergere si fara explicatii.

Art 6. Nu aveti voie sa accesati aceste materiale cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera imaginabila. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul dvs. interes.

Art 7. Nu veti vinde si/sau redistribui in orice fel continutul acestui site. HotSwingers.org NU PERMITE in nici un fel nici unei origanizatii din presa, tv, sau site de internet sa publice nici una dintre pozele, filmele, informatiile din profil, sau capturi de ecran. Persoanele sau organizatiile care fac acest lucru incalca legea.

 

 

 

 

 

 

T